Leveringen aan scholen

Drankenhandel Minnart levert wekelijks aan scholen in een straal van 20km rond Linter. Via onze vaste ronde voorzien wij uw school van alle soorten koude en evt. warme dranken. Door het afnemen van grotere volumes dan normale particulieren bieden wij u een speciale schoolkorting, waarbij we rekening houden met de hoeveelheid die uw school afneemt.

We bieden een volledig en kwalitatief assortiment aan alle reguliere frisdranken, waters, blikjes, chocomelk & Fristi, maar bieden u daarenboven een speciale schoolkorting en zorgen voor regelmatige leveringen en eventueel het ophalen van leeggoed. Dranken Minnart levert schooldranken aan onder andere VIA-Groep Tienen.

Klik hier om meer informatie aan te vragen of een bestelling te plaatsen.

Leveringen aan bedrijven

Als bedrijf is het vandaag belangrijk dat u een minimum aan tijd en energie spendeert aan randactiviteiten zoals het bijhalen en aanvullen van papier, toners e.d. Dit geldt uiteraard ook voor het voorzien in koude en warme dranken. Dranken Minnart levert verschillende producten zoals waters, bieren en wijnen, maar ook drankdispensers en waterkoelers. Via onze vaste wekelijkse ronde halen wij het leeggoed op en voorzien wij nieuwe flesjes, blikjes, watertonnetjes, koffie en/of warme dranken, en zelfs kleine versnaperingen in uw bedrijf.

Wanneer u tijdens het eindejaar of bij speciale gelegenheden snel een leuk én "gewenst" relatiecadeau nodig heeft, hoeft u ons enkel te verwittigen en wij zorgen bij onze volgende vaste levering voor een mooi en origineel realatiegeschenk, vanaf een geschenkverpakking bier tot geselecteerde wijnen of champagne in kistjes.

Dranken Minnart is verdeler van Jomaco-waterkoelers, dit zijn kwalitatieve waterkoelers voorzien van 20-liter tonnetjes die voor constant zuiver en fris water zorgen binnen uw bedrijf. Onze Jomaco-waterkoelers zorgen voor zowel warm als koud water, dewelke u afzonderlijk aan of uit kan zetten. Deze waterkoelers komen met een volledige onderhoudsservice (2xper jaar) én Dranken Minnart haalt wekelijks de lege tonnetjes op, en voorziet u van nieuwe ... de ultieme kantoorservice ! Dranken Minnart levert o.a. aan de Tiense Suikerfabriek.

Klik hier om een offerte te vragen voor onze waterkoelers.

Leveringen aan café's & restaurants

De grootste afnemer van dranken, zowel alcoholische dranken, wijnen, bieren als frisdranken, is nog steeds de horecasector. Het is dan maar logisch dat we deze groep ook de meeste service bieden !

Dranken Minnart ondersteunt horecabedrijven in hoge mate. Zo werken wij dagelijkse leveringen af van alle soorten dranken, versnaperingen, vaten bier en benodigdheden voor de professionele horeca-uitbater. Waar andere stoppen gaat Dranken Minnart door, want wij leveren ook 's avond nog én tijdens het weekend. Daarenboven plaatsen we de vaten precies daar waar u ze nodig heeft, zodat u geen tijd verliest met het verplaatsen en aansluiten van uw vaten.

Dranken Minnart levert daarenboven alle mogelijke benodigdheden zoals spoelmiddelen, bierglazen, tapbenodigdheden, onderhoudsproducten en promotiemateriaal. Organiseert u een speciaal evenement, beach-party of barbeque ? Dranken Minnart levert alle extra benodigdheden zoals tafels, buitentoog, receptietafels, spoelbakken en zelfs een biertent ... .

Klik hier om een vrijblijvende uitwerking aan te vragen.

Leveringen aan particulieren

Drankenhandel Minnart biedt u een uitgebreid en verzorgd assortiment aan frisdranken, waters, pils, speciale bieren (trappisten, streekbieren, zware bieren, luxebieren, fruitbieren, ...), wijnen, likeuren en sterke dranken. Door onze jarenlange ervaring weten we ons assortiment op die manier samen te stellen zodat elke drank of bier de moeite loont en gerechtvaardigd is om aan u te presenteren. U drinkt al jaren hetzelfde bier waaraan u ondertussen sterk verknocht bent geraakt ? Vraag het ons, en wij tonen u minstens drie bieren die u zullen verbazen, en waarvan u minstens evenveel zal genieten !

Daarnaast beschikken we over een ruim assortiment wijnen, champagnes, likeuren en sterke dranken. Indien u op zoek bent naar een origineel aperitief voor bij de barbeque bieden we u verschillende mogelijkheden op maat van uw voorkeur en smaak. Indien gewenst kan u worden opgenomen in onze wekelijkse ronde voor het ophalen van uw leeggoed en het leveren van uw nieuwe bestelling.

Dranken Minnart zorgt naast al dit ook voor uw versnaperingen zoals zwan-worstjes en chips, eventuele extra glazen voor feestjes en zelfs tafels, stoelen, tuintenten, receptietafels, ...